VSV connect, spol. s r.o., Švestková 1304, 506 01 Jičín, tel.: +420 493 520 611, e-mail: obchod@vsvconnect.cz
Otevřít menu
VSV connect
domů Domů Blog Chytrá elektroinstalace INELS pro inteligentní domácnost

Chytrá elektroinstalace INELS pro inteligentní domácnost

21. března 2024

Chytrá elektroinstalace INELS pro inteligentní domácnost

Chytré technologie v inteligentní domácnosti dovedou hotové divy. S takzvanými smart pomocníky budete mít vždy vše jednoduše, centrálně a dálkově stále pod kontrolou. Ovládejte svou domácnost z práce, z chaty i z dovolené. Chytrá elektroinstalace INELS přináší bezpečnost, komfort i úsporu.

Co je inteligentní elektroinstalace

Inteligentní elektroinstalace umožňuje ztlumit osvětlení, vytvářet světelné scény, nastavit postupné stmívání osvětlení a vypnutí v časovém režimu i automaticky v závislosti na intenzitě světla nebo na pohybu. iNELS se zaměřuje na komplexní řešení pro všechny typy budov, od rodinných domů přes restaurace, velké hotely a další komerční objekty. Nabízí bezdrátové ovládání osvětlení, vytápění, vzduchotechniky, multimediálních zařízení, kontrolu bezpečnostních kamer a různých detektorů.

Chytrá elektroinstalace iNELS

K ovládání chytrého systému iNELS můžete využít k tomu přímo určené dálkové ovladače, vypínače, smartphone, tablet, notebook i Smart TV. Připojit můžete všechny spotřebiče, které obsahují daný komunikační protokol. S aplikací iNELS Home Control ovládnete jedním povelem celou domácnost. Pokud máte zájem o inteligentní elektroinstalaci, kontaktujte nás. Nabídneme vám různé možnosti.

Sběrnicový systém iNELS BUS

Sběrnicový systém iNELS BUS byl vytvořen pro novostavby větších bytů, velkých domů, budov i komerčních objektů. Základem je komunikační datový kabel neboli sběrnice, která propojí všechny senzory, ovladače a výkonné prvky v objektu a končí v centrální jednotce v rozvaděči. Má spoustu funkcí i možnost integrace zařízení třetích stran, jako jsou kamery, kuchyňské spotřebiče, zařízení pro topení, klimatizaci, tepelné čerpadlo, solární systém, měření spotřeby energie a další.

Bezdrátová elektroinstalace iNELS RF

Bezdrátová elektroinstalace iNELS Wireless je vhodná do stávajících bytů a domů. Spínací a stmívací prvky se umístí do instalační krabičky zásuvky či svítidla nebo ke spotřebiči. K ovládání lze využít ovladače, jako jsou klíčenky do kapsy, tlačítkové a skleněné dotykové vypínače i ovládání z aplikace chytrého telefonu. Systém zahrnuje funkce pro stmívání světel, časování žaluzií i regulaci vytápění.

Další služby

Nabízíme i docházkové, stravovací, zabezpečovací, kamerové a protipožární systémy, ozvučení, rozhlasové ústředny, TV a SAT rozvody. V rámci ucelených služeb provádíme montáž i dodávku těchto zařízení jako komplexní stavby na klíč u průmyslových staveb, rodinných i bytových domů.

Všechny články blogu