VSV connect, spol. s r.o., Švestková 1304, 506 01 Jičín, tel.: +420 493 520 611, e-mail: obchod@vsvconnect.cz
Otevřít menu
VSV connect
domů Domů Blog Domovní telefony a interkomy pro vyšší komfort a bezpečí

Domovní telefony a interkomy pro vyšší komfort a bezpečí

4. června 2024

Domovní telefony a interkomy pro vyšší komfort a bezpečí

Domovní telefony a videotelefony

Domovní telefon je skvělý k ohlášení návštěvy. Umožňuje automatické otevírání dveří podle současných bezpečnostních standardů. Náročnější zákazníky uspokojí videotelefony, které jsou k mání samostatně i v sadách. Umožní vám na displeji vidět osobu, která právě stojí za dveřmi. Díky mikrofonu a reproduktoru můžete s osobou i komunikovat, aniž byste museli otevřít dveře.

Dveřní telefonní komunikátory

Dveřní telefonní komunikátory známé také jako vrátníky se využívají pro komunikaci při vstupu do objektu nebo do jeho částí přes telefonní linky nebo počítačové sítě LAN. Dveřní IP komunikátory zajistí přes počítačovou síť komunikaci mezi vstupem a kancelářemi v objektech, mezi libovolnými místy v objektu, případně i mimo něj. Díky integraci dveřního telefonního komunikátoru do stávající telefonní či počítačové sítě budou vaše náklady na kabeláž a koncové terminály téměř nulové.

Interkom s hlasovou komunikací i kamerou

Všechny 2N IP interkomy nabízí oboustrannou hlasovou komunikaci v HD kvalitě a získáte dokonalý přehled o návštěvnících. Součástí většiny je i HD kamera s nočním viděním. Na příchozí video hovor odpovíte díky vnitřní jednotce 2N® Indoor Touch se 7“ dotykovým displejem nebo díky chytrému telefonu. Přes aplikaci My2N App hovor zvednete i na dálku. S interkomovým systémem budete mít vzdálený přístup domů, i když budete pryč. Některá zařízení systému domácího interkomu se dají vzájemně propojit, což vám umožní otevřít garážová vrata nebo rozsvítit světla přes váš interkom.

Zvyšte zabezpečení svého domova

Domácí interkom dělá váš domov bezpečnější. Uvidíte, kdo je u vašich dveří a bezpečně si s ním můžete popovídat, aniž byste otevřeli dveře. Některé interkomové systémy nahrávají a umožňují vám na chytrých zařízeních ukládat videa o tom, co se dělo venku. Získáte důkaz při odcizení balíčku z verandy, vandalismu i ohrožení. Systém interkomu nabízí klid, poskytuje pohodlný a bezpečný způsob správy přístupu do vašeho obydlí a snižuje pravděpodobnost různých nečekaných nebo neoprávněných událostí. Domovní telefony a interkomy navrhneme, nainstalujeme i servisujeme.

Všechny články blogu