VSV connect, spol. s r.o., Švestková 1304, 506 01 Jičín, tel.: +420 493 520 611, e-mail: obchod@vsvconnect.cz
Otevřít menu
VSV connect
domů Domů Blog Stravovací systémy

Stravovací systémy

8. května 2024

Stravovací systémy

Stravovací systém

Stravovací systém vám umožňuje automatizované objednávání a výdej stravy. Jde o chytré řešení pro organizaci stravování a objednávky i výdeje pokrmů ve firemních jídelnách a dalších stravovacích zařízeních. V přehledném systému se zaměstnaneckou kartou nebo čipem je možné i objednání z mobilu. Stravovací systém zjednodušuje, odstraňujezpřesňuje papírovou práci spojenou s objednávkami, výdeji, odhlašováním pokrmů, evidencí i vyúčtováním stravenek u strávníků.

Proč zavést stravovací systém

  • Dává okamžitý přehled o počtu odebraných pokrmů, vydaných porcí i nevyzvednutých jídel.

  • Odstraňuje pokusy strávníků podvést personál jídelen a stravovacích zařízení.

  • Odpadá nutnost tisknout papírové stravenky.

  • Automaticky vytváří podklady pro všechny vyúčtování.

  • Zrychlí a zpřesní agendu spojenou s chodem gastronomického provozu.

  • Objednávání stravy přes mobilní telefon odkudkoliv.

  • Možnost připojit přístupový systém pro zajištění omezení pohybu neoprávněných osob, pro vstup i vjezd do objektu pro strávníky, personál či dodavatele. 

  • Možnost připojit vyvolávací systém pro vyvolání strávníků číselným kódem, pro omezení nutnosti čekání ve frontách a omezení kumulace osob v bistrech, jídelnách i restauracích.

Objednávkový a restaurační provoz

Objednávkové stravování je založeno na objednávkách pokrmů podle jídelníčku a jejich odběru na výdejních místech po přiložení identifikační karty ke čtečce na výdejním terminálu. Obsluze se na displeji zobrazí číslo jídla, které má vydat. V restauračním provozu terminál není třeba. Uvaří se tu předpokládaný počet pokrmů, strávníci si je vyberou na místě a uhradí na pokladně zaměstnaneckou kartou, stravenkami, bankovní kartou či v hotovosti. Oba typy provozu se dají vzájemně kombinovat.

Všechny články blogu